Over ons

Welkom bij Fitdoejezo.nl! Wij zijn een online platform dat zich richt op het bevorderen van een gezonde en actieve levensstijl.

Holistische experts

Bij Fitdoejezo.nl geloven we dat een gezonde levensstijl begint met het maken van bewuste keuzes en het nemen van kleine stappen om je doelen te bereiken.

Ons platform is opgericht door twee vriendinnen, Anna en Lisa, die beiden een passie hebben voor gezondheid en welzijn. Na jarenlange ervaring in de fitness- en gezondheidsbranche, besloten zij hun krachten te bundelen en Fitdoejezo.nl op te richten.

Wij helpen jou om fit te blijven

De oprichters

Ons doel is om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of gewoon gezonder wilt leven, wij zijn er om je te helpen. Ons platform biedt een breed scala aan artikelen, tips en adviezen op het gebied van voeding, fitness, mindfulness en meer.

Sara Jansen

Sara Jansen is een voormalig personal trainer en diëtist met jarenlange ervaring in de gezondheids- en fitnessbranche. Tijdens haar werk ontdekte ze dat er veel verwarring en desinformatie bestond over wat nu eigenlijk een gezonde levensstijl inhoudt.

Ze realiseerde zich dat er behoefte was aan een betrouwbare en toegankelijke bron van informatie en tips over voeding, beweging en gezondheid. Dit inspireerde haar om samen met haar vriendin en mede-oprichter Fitdoejezo.nl te starten.

Marieke van Dijk

Marieke van Dijk heeft altijd al een passie gehad voor gezondheid en voeding. Na jarenlang te hebben gewerkt als chef-kok in diverse restaurants, merkte ze dat veel mensen moeite hadden om gezonde en smakelijke maaltijden te bereiden.

Ze besloot haar kennis en vaardigheden te delen door middel van een online platform dat zich richt op gezonde voeding en kooktips. Samen met haar vriendin en mede-oprichter begon ze Fitdoejezo.nl als een manier om mensen te helpen bij het bereiken van een gezondere levensstijl.

Gezonde en blije gezichten

Wij hebben al meer dan 5000 leden kunnen helpen aan een gezonder en vitale leven. Komt er nog eentje bij?